FESTMENU
FESTMENU M/ TAG SELV BORD
Vælg en forret der serveres på tallerken.
Havnens fiskeanretning m/små stegte fiskefilet
Røget dyrekølle på salatbund m/ asp. og æggeterine
Røget marineret ørred
Røget lakseruller m/ flødestuved spinat
Rejecocktail m/ asparges og kaviar
Hønsesalat m/ ananas og bacon
Til alle forretter serveres der flutes.
HOVEDRET
Tag selv bord
Krydret nakkefilet m/ waldorffsalat og tyttebær
Kalvesteg
Helstegt oksefilet
Kalvefilet
Dyreryg
Ølbrassieret lammekølle
Lammekølle m/ persille og hvidløg
Krydret kalkunbryst
Glaseret skinke
Små mørbrad i champignon a la creme
Marineret svinemørbrad
Kylling i porrecremesauce
Dertil serveres der 2 slags kartofler og salater m/ dressing og sauce
DESSERTBORD
Tag selv bord eller med kun en slags dessert
Fromage
Chokolademousse
3 slags isdesserter
Tærte m/ creme fraice
Chokoladekage
Eller:
Osteanretning m/ frisk frugt, kiks og ostelagkager
PRIS PR. PERSON FOR
1 forret, 2 hovedretter og 1 slags dessert kr. 375,00
+ Dessertbord eller osteanretning kr. 495,00
+ 3 slags kød og slags dessert kr. 465,00
+ Dessertbord eller osteanretning kr. 535,00
Min. 40 personer eller + 15%
Dog mindst 25 personer
Priser gældende fra den 02.10.2023. Ret til prisændringer forbeholdes