DINER TRANSPOTABLE
FORRETTER
Klar suppe med boller kr. 60,00
Røget dyrekølle med æggeterrine kr. 119,00
Tarteletter med høns i asparges kr. 60,00
Havnens fiskeanretning med rejer og rødspættefilet kr. 85,00
Rejecocktail kr. 79,00
Lakserulle med cream cheese og spinat kr. 99,00
Landskinkeruller med melon kr. 69,00
Fasanterrine med appelsin og cognac kr. 89,00
Hønsesalat med ananas og asparges kr. 79,00
HOVEDRETTER
Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær,
agurkesalat, brunede- og hvide kartofler kr. 199,00
Hamburgerryg med grøntsager og aspargessauce kr. 179,00
Svinekam med rødkål, brunede- og hvide kartofler kr. 179,00
Helstegt oksefilet med grøntsager og sauce bordelaise kr. 259,00
Gammeldags oksesteg med bønner i svøb, tomat med flødepeberrod,
glaseret perleløg samt brunede kartofler kr. 189,00
Farseret kalkun med fyldt tomat og ristede kartofler, hertil sauce estragon kr. 209,00
Rosa stegt andebryst med grillet grønt, pommes Anna samt pebersauce kr. 229,00
Bagt laks på ristede urter og hvide kartofler, hertil citronsauce kr. 239,00
Rødtungefilet med stuvet spinat, stegte rosmarinkartofler samt Beurre Blanc kr. 279,00
Stegt sejfilet med asparges-timbale, pommes Anna og brunet smør kr. 259,00
DESSERTER
Hjemmelavet isdessert med rom-marineret rosin,
cocktailbær og chokolade, hertil flamberede fersken kr. 129,00
Hjemmelavet isdessert med isvafler kr. 99,00
Pære Belle Helene med chokoladesauce kr. 89,00
Fragilité med moccasmørcreme kr. 139,00
Isrand med jordbærsauce kr. 89,00
Ostelagkage 315,00
Frugttærte med cremefraiche kr. 69,00
Ostetallerken med tre slags danske oste kr. 99,00
Natmad
Karrysuppe med kylling kr. 69,00
Æggekage med tomat og bacon kr. 89,00
Frikadeller med kartoffelsalat kr. 79,00
2 stk. snitter kr. 59,00
Hotdogs kr. 69,00
ANRETNING NR. 1
Marineret sild med karrysalat, æg og rejer
Stegt rødspættefilet med remoulade
Frikadelle med rødkål
Hamburgerryg med italiensk salat
Flæskesteg med agurkesalat
Lun leverpostej med champignon og bacon
Ost og frugtsalat
Pris pr. pers. kr. 219,00
ANRETNING NR. 2
Christians Ø pigens sild med cremefraiche, æg og kaviar
Røget laks med dilddressing
Rejer med mayonnaise
Stegt rødspættefilet med remoulade
Svinemørbrad med løg og agurkesalat
Lun leverpostej med champignon og bacon
Roastbeef med pickles og peberrod
Brieost og frugtsalat
Pris pr. pers. kr. 225,00
ANRETNING NR. 3
2 slags sild med tilbehør
Æg og kaviar
Røget laks med dilddressing
Rejer med mayonnaise
Roastbeef med pickles og peberrod
Frikadeller med kartoffelsalat
Svinemørbrad med champignon a la creme
Broccolisalat
Osteanretning med druer
Pris pr. pers. kr. 359,00
TAG SELV BUFFET NR. 1
Havnens fiskeanretning med rejer
Asparges og små stegte fiskefileter
Hellefisk med dressing
Landskinkeruller med asparges
Lun roastbeef med peberrod
Små frikadeller med surt
3 slags salat
Kartoffelsalat
Brieost og ostelagkage
Pris pr. pers. kr. 319,-
TAG SELV BUFFET NR. 2
Rødtungefilet med spinat
Gravad laks med dressing
Rejer med mayonnaise
Porretærte
Lun glaseret skinke
Oksefilet med urtefløde kartofler
4 slags salat
Danske og franske oste med frisk frugt
Kransekage konfekt
Pris pr. pers. kr. 439,-
TAG SELV BUFFET NR. 2
Hellefisk med dressing
Laksepate
Roastbeef med kartoffelsalat
Lun glaseret skinke med grønsalat
Brieost med druer og ostelagkage.
Pris pr. pers. kr. 259,-
Pris for brød og smør pr. pers. Kr. 20,-
Mindst 25 personer.
Holdes festen på SYDVESTEN vil der være
tillægpå kr.25.- pr. pers. for duge, blomster.
Priser gældende fra den 02.10.2023. Ret til prisændringer forbeholdes